top of page

Wat is coachen?

Een coach kan je ondersteunen bij het vinden van de oplossing van je probleem of gaat samen met jou op zoek naar je talenten en naar de vraag hoe verdere groei kan worden bereikt. Mijn specialisatie is talent ontwikkeling waarbij ik in een paar gesprekken tot de kern kom en gericht en efficiënt laat zien waar jouw talenten liggen en hoe verdere groei kan worden bereikt.   

Welke vragen lenen zich voor coaching?  

  • Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?
  • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Hoe bereik ik een betere samenwerking met collega’s?
  • Hoe verbeter ik de communicatie op mijn werk?
  • Hoe bereik ik een juiste balans tussen werk en privé?
  • ...............(in te vullen door jou als klant)

Bovengenoemde opsomming is slechts een greep van onderwerpen waarbij coaching kan worden ingezet. Welke vorm van coachen het meest effectief is, hangt af van de vraag van de klant. Hieronder een aantal coach-vormen. 

Bij personal coaching word je bewust van je eigen gedrag en krijg je inzicht wat het effect daarvan is op de ander. Je leert hoe je anders te werk kunt gaan en meer voor elkaar te krijgen.  

Bij loopbaan coaching gaat het erom of jij en de job bij elkaar passen. Wat drijft je en waar word je gelukkig van?

Bij team coaching wordt gekeken hoe de groep is opgebouwd, hoe er gecommuniceerd wordt binnen het team en wie pakt welke rol. 


Coaching levert zowel voor jou als medewerker, maar ook voor de organisatie een positief resultaat op. Na het coach traject ben je je meer bewust van de keuzes die je maakt, begrijp je welk effect jouw gedrag op de ander heeft, heb je meer zelfvertrouwen of weet je een betere balans te vinden tussen werk- en privé. 

bottom of page