top of page

Profiel

Vele jaren werkzaam als Human Resource professional in verschillende branches in de commerciële sector. Van zakelijke dienstverlening tot industrie, van logistiek tot groothandel. Ook voor mijzelf is continue ontwikkeling vanzelfsprekend. Naast mijn HBO opleiding - Human Resources oftewel personeel & organisatie heb ik aanvullende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen gevolgd, zoals o.a. een 2-jarige Master NLP opleiding, systemisch werk, inzicht in invloed, karakterstructuren, praktijkdiploma loonadministratie. 

Tot slot ben ik een gecertificeerde practitioner in Insights Discovery, een model dat ik vaak en met veel resultaat gebruik om tot inzichten te komen. 


Mijn kernbegrippen zijn doelgericht, gedreven, analytisch, integer en betrouwbaar. Ik ben een specialist op het gebied van human resources oftewel personeel & organisatie en weet aandacht voor de mens te combineren met oog voor de business. 

Na vele jaren in gecombineerde functies als zelfstandige en in loondienst werkzaam te zijn geweest bij diverse gerenommeerde bedrijven, ben ik sinds 2022 volledig als ZZP-er aan de slag gegaan. Je kunt mij inhuren als interim HR professional, trainer en coach. 

Klik hier voor mijn linked in profiel.


Werkwijze co​ach trajecten

Bij het coachtraject staat de cliënt centraal en ga ik uit van de eigen kracht. Samen gaan we op zoek naar het probleem achter het probleem. Ik leer de cliënt om het probleem helder te krijgen of het probleem vanuit een andere invalshoek te ervaren. Ik draag niet de oplossing aan, maar door het stellen van prikkelende vragen komt de cliënt tot inzicht en tot de oplossing van het probleem met als doel een blijvend resultaat te bewerkstelligen. 

Het ​coachtraject start met een intake gesprek waarbij helder wordt waar we aan gaan werken. Daarna vinden, afhankelijk van het werkpunt, 3 tot 5 coachgesprekken van 1,5 uur plaats. Tijdens mijn coach sessies maak ik o.a. gebruik van NLP, systemisch werken of het model Insights Discovery. 


Werkwijze HR interim advies

Mijn uitgangspunt is dat het advies praktisch en uitvoerbaar moet zijn en moet passen bij de organisatie. 

Neem voor een offerte vrijb​lijvend contact met me op. Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Kwakernaat Coaching.

bottom of page